یك حسرت دنباله دار

یك حسرت دنباله دار به گزارش فیفا1 اكرم عفیف بالاتر از بیرانوند مرد سال فوتبال آسیا شد تا فوتبال ما بار دیگر در كسب این عنوان ناكام بماند.



سپهر ستاری: جایزه بهترین بازیكن آسیا در سال 2019 به اكرم عفیف رسید تا فوتبال ایران یك مرتبه دیگر در كسب این عنوان ناكام بماند؛ ایران از سال 2004 كه علی كریمی برنده جایزه مرد سال شد هیچگاه نتوانسته به این عنوان برسد و حالا با ناكامی بیرانواند ما 15 سال است كه در كسب عنوان بهترین بازیكن آسیا ناكام مانده ایم كه این طولانی ترین ناكامی فوتبال كشورمان در كسب این جایزه است. فوتبالی كه روزگاری با نفراتی چون علی دایی، خداداد عزیزی، مهدی مهدوی كیا و علی كریمی از مدعیان همیشگی مرد سال آسیا بود و حالا 15 سال در حسرت این عنوان است.
دلیل اصلی این مورد را باید در ناكامی تیم های ملی و باشگاهی كشورمان در رقابت های مختلف جستجو كنیم؛ تیم ملی ایران سال هاست قهرمان آسیا نشده و تیم های باشگاهی ما در لیگ قهرمانان آسیا اغلب ناكام بوده و در بهترین حال دوم شده اند. در چنین شرایطی و با عنایت به این كه afc این جایزه را فقط به بازیكنان شاغل در آسیا می دهد و لژیونرهای حاضر در فوتبال اروپا جایزه جداگانه ای دارند و معیار امتیازدهی هم برپایه بازی های ملی و باشگاهی بین المللی است، بازیكنان ما كار سختی در رقابت با نفرات دیگر كشورها دارند و فوتبال ما كه مانند گذشته ستاره ساز نیست و در سطح تیمی هم موفقیتی نداشته، در این سال ها یك ناكام مطلق در كسب عنوان بهترین بازیكن سال آسیا بوده است.
كشور ما در سال های اخیر چند باری تا مرز كسب این عنوان رفته ولی همواره قافیه را به دیگر كشورها باخته ایم و امسال هم اكرم عفیف كه با قطر به مقام قهرمانی جام ملت ها رسید، جایزه را به خانه برد. در سال های گذشته هم نفراتی چون هادی عقیلی، فرشید طالبی، فرهاد مجیدی، علی كریمی و جواد نكونام كه با تیم های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا عملكرد خوبی داشته اند كاندید شده اند و چه بسا اگر یك تیم باشگاهی ما در این سال ها در آسیا قهرمان می شد، ما هم برنده این جایزه بودیم و 15 سال در حسرت آن نمی ماندیم.

علاوه بر ناكامی كشورمان در سال های اخیر كه شانس ما را كاهش داده، كنفدراسیون فوتبال آسیا هم در سال های اخیر انتخاب های عجیب و غریب زیادی داشته كه خیلی از آنها فوتبالی به نظر نمی رسد و خبر از لابی های پشت پرده می دهد؛ موضوعی كه فوتبال ما همواره در آن ضعیف عمل كرده و قافیه را به رقبا باخته است. یكی از این انتخاب های عجیب، انتخاب عبدالكریم حسن در سال 2018 بود؛ مدافع چپ تیم ملی قطر و تیم السد در حالی جلوتر از نفراتی چون سوزوكی و بیرانوند مرد سال فوتبال آسیا شد كه حتی در كشور خود هم زیر سایه اكرم عفیف و موئز علی قرار داشت و سوزوكی با كاشیما قهزمان آسیا شد و بیرانوند هم در جام جهانی درخشید و با پرسپولیس تا فینال لیگ قهرمانان بالا رفت. در چنین شرایطی و با عنایت به اینكه تیم ملی تورنمنت مهمی در پیش ندارد، باید منتظر باشیم و ببینیم تیم های باشگاهی و بازیكنان ما در این فصل از لیگ قهرمانان چه عملكردی خواهند داشت و آیا در سال 2020 ناكامی ما در كسب عنوان مرد سال آسیا آخر می یابد یا همچنان ادامه پیدا خواهد نمود. 255 41

1398/09/13
15:56:17
5.0 / 5
4681
تگهای خبر: بازی , بازیكن , باشگاه , پرسپولیس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
fifa1.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیفا1 محفوظ است

فیفا1

فوتبال ایران و جهان